KÜLFÖLDI TERJESZKEDÉS A SCIENCE CONSULTING KFT-NÉL.

By | 2014-12-10

széchenyi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

KÜLFÖLDI TERJESZKEDÉS A SCIENCE CONSULTING KFT-NÉL.

A Science Consulting Projektmenedzser Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot nyújtott be a Gazdaságfejlesztési Operatív program „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” tárgyú felhívásra. A támogató döntése alapján a pályázó vállalkozás 17 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást kapott. A projekt összköltsége 34 millió forint volt.

A Science Consulting Projektmenedzser Korlátolt Felelősségű Társaság 2008-ban alakult vállalkozás, folyamatosan növekvő piacrészesedéssel a diverzifikált szolgáltatás- és termékpalettában. A vállalat tudásorientált szolgáltatásokat nyújtó tanácsadó vállalkozás, azonban különböző termékforgalmazásokkal is foglalkozik. Főbb tevékenységei közé sorolható a pályázatírás, képzés, akkreditált tanácsadás és kutatás-fejlesztés, képzés és rendezvényszervezés. Üzletpolitikájának legfőbb eleme a minőségi, valós értéket jelentő szolgáltatások nyújtása a kis- és középvállalkozások ügyfeleinek. Referenciáinak száma dinamikusan növekszik, irodákkal rendelkezik az ország több pontján.

A vállalat a hazai környezetben több ágazat tekintetében is lefedte a piacot, illetve ki kell jelentenünk azt, hogy egyes szolgáltatások tekintetében a magyar piac eltörpül az exportlehetőségek mellett. Ezért a cég határozott célja volt a pályázat keretei között, hogy képzési szolgáltatásait más országokban is végezhesse, külföldre kihelyezett képzésekkel, helyi lakosoknak, illetve on-line módon egy speciális, gondolkodó szoftverrel lecserélje a könyveket, illetve biztosítsa az informatikai háttértámogatást a tanároknak. Ezen célok elérése érdekében tanácsadó céget vett igénybe, illetve olyan személyt alkalmazott, aki a külföldi terjeszkedés marketingfeladatait vezette. A vállalat által, a projekt keretei között megvalósított marketing eszközök között több nyelven elkészített cégbemutatók, katalógusok, illetve reklámspotok szerepeltek, amelyek hatalmas pozitívumot jelentettek a minőségi tájékoztatók és videók maga a cégimidzs szempontjából is, egészen máshogy állnak partnereink cégünkhöz.

Összefoglalva megállapíthatjuk azt, hogy a külföldi terjeszkedés a vártnál jelentősen nagyobb előnyöket eredményezett a cégnek, képzési szolgáltatásai tekintetében egy világszinten újdonságnak számító megoldással, az „Intelligent learninggel” lép a potenciális vevői elé.

KÜLFÖLDI TERJESZKEDÉS A SCIENCE CONSULTING KFT-NÉL.

Cím: 1211 Budapest, Kossuth L. u. 62. E-mail: info@scgroup.hu Honlap: www.scgroup.hu