Innovatív iskolák támogatása 2014.

By | 2015-03-19

A pályázaton azok a 2011. évi CXC. törvény (Köznevelési törvény) szerinti intézmények indulhatnak, amelyek az országos átlagnál alacsonyabb eredményt értek el kompetenciaméréseken. A projekt 100%-os támogatású, a támogatási összeg 10 és 40 millió forint között változik, attól függően, hogy hány feladatellátási hely vesz részt egy-egy pályázatban.

Támogatható szakmai rendezvények megszervezése, mentorálás, ismeretterjesztő tárgyú projektesemények megtartása és szakmai továbbképzéseken való részvétel.

Leginkább a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által működtetett iskolák pályázhatnak, azonban lehetőség nyílik más szervezetek (például egyházak vagy alapítványok) által működtetett iskoláknak is pályázatot beadni és természetesen elnyerni.

Jelen összefoglalóval célunk kizárólag a tájékoztatás, a pályázati kiírások számtalan olyan fontos kötelezettséget tartalmaznak, amit csak a teljes pályázati útmutató alapján lehet pontosan átlátni. Ezért amennyiben érdeklődik a pályázati kiírás iránt, kérjük jelezze azt bármely elérhetőségünkön.