Pályázati tanácsadó

By | 2015-03-20

Tanácsadó partnereket keresünk a Dél-alföldi, a Nyugat-magyarországi és a Közép-magyarországi régiókba. Egy nagyon nehéz, felelősségteljes munka, ami a legmesszebb az értékesítői munkakörtől van. Igen, a feladatkörnek nincs köze az értékesítéshez, kollégáink felmérik a pályázók igényeit és akármennyire is determinált az ügyfél, lebeszéljük a projektről, ha úgy látjuk, hogy nem tudja megvalósítani – cégünk kizárólag sikeres projektjei után kap jutalékot, vagyis nem érdekünk értékesíteni, valós tanácsadást adunk.

Az együttműködést két formában tudjuk felajánlani;

1. munkaviszony formájában, folyamatos bérezéssel, az eredményekkel növekvő havi bérrel. Ezzel kiküszöböljük a jutalékos jogviszonyok gyakori problémáját, a jutalék késői realizálódását. Ezesetben megszabjuk kollégáink munkaidejét, munkavégzés helyét, biztosítunk minden, a munkavégzéshez szükséges eszközt.

2. vállalkozói jogviszony keretében: Ekkor egy tipikus jutalékos vállalkozói jogviszonyt ajánlunk, azonban ez jelentősen szabadabb, mint az előző verzió, az együttműködést a befolyó árbevétel alapján ítéljük meg.

Feltételeink:

– Felsőfokú végzettség

– Legalább 3 év munkatapasztalat vagy 3 éve folyamatosan működő vállalkozás

– Saját személygépkocsi

– jó tárgyalókészség

– közgazdasági ismeretek

 

Hangsúlyozzuk, hogy tényleges tanácsadói munkát ajánlunk, vagyis akár több száz oldalnyi pályázati anyag betűről-betűre történő megtanulását igényli együttműködésünk.

 

Kérjük jelentkezését e-mailben küldje el a hr@scgroup.hu e-mail címre, egy önéletrajzzal vagy vállalkozói jogviszony esetén az együttműködésben érintett kollégák és a vállalkozás bemutatásával.