Megjelentek az első vállalkozásfejlesztési pályázatok

By | 2015-06-17

Megjelentek az első vállalkozásfejlesztési pályázatok, nagy kerettel és kifejezetten jó támogatási feltételekkel, kijelenthetjük, itt van, amit vártunk! A következő pályázati kiírásokon indulhatnak a cégek:

GINOP-1.3.1-5: Nemzetközi piac kiállítás és marketingköltségei azon cégek számára, amelyek már rendelkeznek exportárbevétellel. Kizárólag azoknak javasoljuk, akik egyébként is tervezték azt, hogy külföldi kiállításon részt vesznek.

GINOP-1.2.2-15: Főleg termelő gépek beszerzésének támogatása kis mértékű, a géphez kapcsolódó ingatlanfejlesztés és hardver-szoftverbeszerzés támogatásával. A támogatási összeg 5-50M Ft között, pár kivételtől eltekintve a támogatási intenzitás fix 50%.

GINOP-1.2.1-15: Szintén termelő gépek, kismértékű ingatlan- és hardver-szoftverfejlesztés támogatására kiírt, 50 és 500M Ft közötti támogatást 50%-os támogatási intenzitással biztosító pályázati kiírás.

Mindhárom fenti pályázat esetében ki kell emelni azt, hogy pályázóbarát, ám szigorú feltételekkel ad támogatást, de számtalan olyan feltétel van, ami miatt többször is érdemes végiggondolni az indulást. Ebben  segítenek kollégáink, akik tényleges tanácsadásként bemutatják a pályázati kiírások előnyeit, hátrányait, forduljanak hozzájuk bizalommal bármely elérhetőségünkön!