Külföldi árubemutatók

By | 2016-01-23

Február első hetében két árubemutatót is szervez cégünk Szlovákiában (2016.02.03. és 2016.02.05.), amelyekre jelentkezést még elfogadunk. Az árubemutatóhoz minden szükséges feltételt biztosítunk (stand, hangosítás, dekoráció, parkolás, igény szerint targonca a nagyobb termékek mozgatásához), a bemutatásra kerülő termékek helyszínre szállításáról azonban partnereinknek kell gondoskodniuk.

Várhatóan 24-30 különböző, ipari cég képviselője vesz részt a bemutatón, amely 6 órán keresztül tart, partnereink egy rövid bemutatkozást követően lehetőséget kapnak arra, hogy kötetlenül, üzleti ebéd keretében mutatkozzanak be a potenciális partnereknek. A rendezvényen való részvétel költsége az igényelt szolgáltatások körétől, illetve a bemutatkozás volumenétől függ, jelen rendezvényekre a rövid jelentkezési határidő miatt várhatóan nem vehető igénybe a GINOP-1.3.1-15 jelű támogatás.

A rendezvények pontos részleteiről kérjük érdeklődjön az info@scgroup.hu e-mail címen, illetve kérjük azt, hogy elérhetőségeit pontosan jelölje meg a levélben.