Cégbemutató

Köszöntjük megújult weboldalunkon!

 

Cégünk 2008. óta a hazai pályázati piac egyik vezető szereplőjévé nőtte ki magát, több ezer céges és közel 600 önkormányzati partnerünk megelégedettségére. De mivel is értük el ezeket  az eredményeket?

Egy egyszerű gondolattal; minden partnerünk legyen elégedett a projekt végén az általunk nyújtott szolgáltatással és minden kollégánk legyen profi a maga területén. Ez a két dolog egyébként összefügg – talán még nem is egy nagy ritkaság, de nem következik egyenesen egymásból. Kollégáinkban a munka iránti elkötelezettség, mint egyfajta közös jellemvonás adja azt a pluszot, ami a kiemelkedéshez kell.

Emiatt egy speciális működést alakítottunk ki, amit “diverzifikált specializációnak” neveztünk el. Ez egy furcsa meghatározásnak tűnhet egy akkreditált tanácsadótól, viszont aki már kapcsolatba került cégünkkel, az tudja, hogy minden fázisnak specialistái vannak, akik mindent tudnak az adott folyamatról. Ötvözzük a diverzifikáció elemeit a specializációval, megkerülve ezzel a nagyobb szervezetek működéséből fakadó hátrányokat.

Jelen vagyunk az egész országban, legtöbb partnerünk Somogy, Borsod, Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Fejér megyében tevékenykedik, de minden megyében van referenciánk.

Mi az eddigi legnagyobb eredményünk? Jelöljünk meg két dolgot, mert nehéz választani;

– Gyakornokok integrálása a munka világába: sok fiatalnak nehéz az első munkahely, nálunk tapasztalt kollégáink mellett gyakorlati idejüket töltötték és töltik fiatal kollégáink, akik a gyakorlati idő után is cégünknél maradnak értékes, termelő munkahelyen, hatalmas fejlődést érnek el ennyi idő alatt

– Kutatási eredményeink: egyelőre árbevételünk kisebb részét teszik ki, de jó érzés olyan maradandó eredményeket elérni, ami például akkreditált tanácsadásaink keretében a speciális befektetési kockázatelemzésünk.

Böngésszék weboldalunkat bizalommal, reméljük hasznos információkkal szolgálunk Önnek!