Cégbemutató

Köszöntjük megújult weboldalunkon!

 

Cégünk 2008. óta a hazai pályázatírói piac egyik elismert szereplőjévé nőtte ki magát, döntően a kisebb pályázatokra fókuszálunk, egyszerűen egy szakmai csapatként mutatjuk be magunkat. Rengeteg pályázó partnerünk fejlődött hatalmasat az együttműködünk megkezdését követően, kis cégekből virágzó üzemek fejlődtek, ezek a legnagyobb eredmények egy pályázatíró számára. De mivel is érték el ezeket  az eredményeket?

Cégünk egy egyszerű gondolat alapján működik; minden partnerünk legyen elégedett a projekt végén az általunk nyújtott szolgáltatással és minden kollégánk legyen profi a maga területén. Ez a két dolog egyébként összefügg – talán még nem is egy nagy ritkaság, de nem következik egyenesen egymásból. Kollégáinkban a munka iránti elkötelezettség, mint egyfajta közös jellemvonás adja azt a pluszot, ami a kiemelkedéshez kell.

Emiatt egy speciális működést alakítottunk ki, amit “diverzifikált specializációnak” neveztünk el. Ez egy furcsa meghatározásnak tűnhet egy akkreditált tanácsadótól, viszont aki már kapcsolatba került cégünkkel, az tudja, hogy minden fázisnak specialistái vannak, akik mindent tudnak az adott folyamatról. Ötvözzük a diverzifikáció elemeit a specializációval, megkerülve ezzel a nagyobb szervezetek működéséből fakadó hátrányokat.

Harmadrészt minden pályázati tanácsunk arra alapul, hogy a beruházást a pályázati támogatás nélkül szükséges megvizsgálni. Amennyiben a támogatás nélkül is racionális lehet a projekt, kizárólag akkor szabad belevágni a projekt előkészítésébe. Sokak gondolkodását megváltoztatja a potenciális támogatás lehetősége, kevésbé fontos beruházásokba is belevágnak. Ezen pályázókat azonnal lebeszéljük a pályázatról, sőt, ilyenkor nem tudjuk vállalni a pályázat megírását sem.

Jelen vagyunk az egész országban, büszkék vagyunk arra, hogy minden megyében van referenciánk.

Tevékenységünk több egyéb ágazatra is fókuszál, úgymint kutatás-fejlesztés, szakmai tanácsadás és rendezvényszervezés. Szakmai tanácsadásunk legtöbbször nem pályázati támogatás igénybevételével történik, itt is a kisebb projektekre fókuszálunk, piackutatásaink, egy vállalkozás beindítása céljából elkészített megvalósíthatósági tanulmányaink relatív alacsony költség mellett több olyan referenciát mutatnak fel, amelyekből helyi szinten elismert vállalkozások lettek. Rendezvényszervezés területén szintén rendkívül egyszerű a mottónk; a legalacsonyabb áron dolgozunk, pontosan azt valósítjuk meg, amit a partnerünk kér. Mennyiségi kedvezményeink miatt így a partnereink alacsonyabb áron szervezhetik meg a rendezvényeket, mintha saját maguk szervezték volna, árrésünk a piaci ár alatti vállalási árunk és a nagy volumenű beszerzésnek elérhető kedvezményes ár közötti marzs.

Mi az eddigi legnagyobb eredményünk? Jelöljünk meg két dolgot, mert nehéz választani;

– Gyakornokok integrálása a munka világába: sok fiatalnak nehéz az első munkahely, nálunk tapasztalt kollégáink mellett gyakorlati idejüket töltötték és töltik fiatal kollégáink, akik a gyakorlati idő után is cégünknél maradnak értékes, termelő munkahelyen, hatalmas fejlődést érnek el ennyi idő alatt

– Kutatási eredményeink: pályázati forrás igénybevétele nélküli fejlesztéseink  árbevételünk kisebb részét teszik ki, de jó érzés olyan maradandó eredményeket elérni, amelyek  kézzelfogható eredményeket hoznak

Böngésszék weboldalunkat bizalommal, reméljük hasznos információkkal szolgálunk Önnek!