Rendezvényszervezési szolgáltatás

A Széles Út Közösség- és Vidékfejlesztési Egyesület, valamint a Science Consulting Projektmenedzser Kft. konzorciumot (továbbiakban: konzorcium) hozott létre, hogy társadalmi vállalkozás keretében rendezvényszervezési szolgáltatást nyújtson elsősorban az önkormányzati- és a civil szférában.

A konzorcium az EFOP-1.11.1-17-2017-00008 azonosító számú támogatott projekt keretében 8 fő hátrányos helyzetű személyt (továbbiakban: célcsoport-tagok) foglalkoztat, amivel célja a leghátrányosabb helyzetű társadalmi csoportok foglalkoztathatóságának javításához való aktív hozzájárulás.
A célcsoport-tagok részére szakmai képzéseket biztosít, melyek javítják a projekt utáni elhelyezkedési esélyeiket a munkaerőpiacon.

Munkájukat felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek segítik és irányítják, ami biztosítja a fejlődésüket a napi munkavégzés során.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A konzorcium a projekt megvalósítására 43.862.872 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott (támogatási intenzitás: 100%).
A projekt kezdete: 2018.02.26.
A projekt tervezett befejezése: 2019.02.26.
A projekt teljes címe: Rendezvényszervezési szolgáltatás nyújtása társadalmi vállalkozás keretében a Széles Út Egyesületnél és a Science Consulting Kft-nél.