Kérdése van? Hívjon minket! +36703120413

SCGroup Tanácsadás Mesterséges Intelligencia segítségével

Hogy működünk?

 

Amióta elindult az AI "hype", azóta foglalkozunk a mesterséges intelligencia alkalmazásával a pályázati világban. Egyáltalán nem egyszerű, mindent még várhatóan évekig nem tud megoldani, azonban több területen hathatós segítséget nyújt akkor, ha pályázat beadásán gondolkodunk, vagy pályázatot adtunk be. 

Szolgáltatásunk nagyon egyszerű, mesterséges intelligencia (MI) igénybevételével tanácsot adunk egyes pályázatokban. Próbáljuk ugyanazt a tudást megtanítani neki, amit kollégáink tudnak, így Ön

- heti 7 nap 24 órában

- egy több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadásait megkapja

- a tanácsadói költség töredékéért.

Egy 16 éve működő pályázatíró csapat vagyunk, mindig úgy tekintettek ránk, mint egy szakmai csapatra. Eddigi tapasztalatunkkal, illetve az adott pályázat írása és az elszámolások során felmerülő tapasztalatainkkal folyamatosan tanítjuk a mesterséges intelligenciát, így mindig a legfrissebb tudás alapján ad Önöknek tanácsot.

Felhasználjuk ehhez a pályázati felhívásokat, jogszabályokat, egyéb, elérhető anyagokat, illetve saját tapasztalatunkat, próbáljuk arra tanítani az MI-t, mintha a kollégánk adna Önnek tanácsot folyamatosan.

Szolgáltatásunk nemcsak MI tanácsadást, hanem tényleges pályázatírást is magában foglal, innen szerezzük azt a tapasztalatot, amit az Internetről vagy bármi elméleti anyagból nem lehet megszerezni. Ezeket mind megtanítjuk az MI-nak, aki átadja ezt Önöknek.

 

HOGY TUDOM IGÉNYBE VENNI?

 

Egyszerűen. Vásárolja meg az adott terméket, amelyik pályázatra Ön pályázna, ezeket szándékosan nagyon alacsonyan tartjuk, nem az a célunk, hogy ebből érjünk el nagy árbevételt, azt szeretnénk, hogy a kollégáinkat tehermentesítsük az ügyfélszolgálati rendelkezésre állás alól.