Kérdése van? Hívjon minket! +36703120413

Pályázatírási szolgáltatásunk

Pályázatírási szolgáltatás az SCGroup-nál

 

Üzletpolitikánk a hosszú távú együttműködésekre alapul, ezért abban vagyunk érdekeltek, hogy a projekt gond nélkül megvalósuljon és minél többször legyen közös pályázatunk. Emiatt törekszünk rá, hogy minden együttműködésünket úgy alakítsuk ki, hogy ne értékesítés legyen a folyamatban részünkről, hanem tényleges tanácsadás. Ha valamely eleme a projektnek nem megvalósítható, akkor azt nyíltan, köntörfalazás nélkül elmondjuk, sőt, ha nem megfelelő Önnek a projekt, akkor le is beszéljük róla.

16 éve foglalkozunk pályázatokkal, a törzsgárda nagyjából változatlan, 6-8 éves rutinja mindenkinek van. Igazán mi egy szakmai csapatként mutatjuk be magunkat, akik körbejárnak minden kérdést, minden létező helyről állásfoglalásokat kérnek, majd ezalapján alakítják ki álláspontjukat. Ezalatt az idő alatt több mint 2500 különböző pályázattal foglalkoztunk, több mint 50 milliárd forintnyi támogatás felhasználásában vettünk részt. 

Szolgáltatásunk 3 alapvető változatban vehető igénybe:

- Sikerdíjas pályázatírás: Ekkor a pályázatírás és a beszámoló készítés díja attól függ, hogy nyertes-e a pályázat, illetve attól, hogy az elszámolások sikeresen elfogadásra kerülnek. Nincs előre fizetett díj, nincs semmi egyéb költség, csak a sikerdíjak. Ezt a szolgáltatást nagyobb pályázatoknál ajánljuk, klasszikusan a céges és nagyobb szervezeti pályázatoknál érdemes igénybe venni.

- Óradíjas szolgáltatás: Megfogalmazódott az igény döntően a magánszemélyek számára kiírt pályázatoknál, vagy más pályázatírók által megírt pályázatokkal kapcsolatos kérdéseknél, hogy egyszerű óradíjas formában működjünk együtt, egy sikeres megoldás lett. Nagyon sok magánszemély pályázat esetében úgyis a pályázó írja a saját pályázatát, ezért csak a szaktanácsadásért számlázzuk a díjat, negyed órás egységekben.

- K+F tevékenység: Elsősorban élelmiszeripari K+F tevékenységet végzünk, elsősorban pályázati támogatás nélküli projektekben veszünk részt, ahol egy minimális, alacson yóradíjas együttműködést követően a termékből realizált árbevétel alapján állítjuk ki számlánkat, így gyakorlatilag kockázat nélkül tudunk együttműködni.