Kérdése van? Hívjon minket! +36703120413

Pályázati blog
SCGroup AI
SCGroup AI

GINOP PLUSZ-2.1.3-24

GINOP PLUSZ-2.1.3-24

Várhatóan egy nagyon népszerű pályázat lesz, az innováció - különösen a kisebb innovációs projektek - mindig a legnépszerűbb pályázati kiírások között vannak, gyakran megközelítik az egyszerű, eszközbeszerzésre/ingatlanfelújításra irányuló pályázatok népszerűségét.

Valóban jók a pályázat feltételei, ráadásul komplexnek is nevezhető projektek támogatását irányozza elő a Támogató, várhatóan magas támogatási intenzitással. A pályázatban előleg is igényelhető, várhatóan a maximális támogatási összeg 50M Ft lesz, ami még a középvállalkozások számára is értelmezhető volumen.

Elszámolható eszközbeszerzés, viszont ügyeljünk arra, hogy minimálisan 1 millió forint bekerülési értékű eszközöket tudunk tervezni a projektbe, vagyis nem tudjuk elaprózni, de találn ez nem is probléma. Elszámolható még a projektben bérköltség, nem szükséges hozzá új kollégát felvennünk, viszont fontos az, hogy kizárólag az innovációs tevékenységgel töltött ideje számolható el. Szintén elszámolhatunk tanácsadási és egyéb "soft" költségeket, javasoljuk, hogy ezeket a szervezet erősítéséhez, vagy magának az innováció eredményének a picraviteléhez használjuk fel.

A pályázati felhívás jelenleg társadalmi egyeztetésre bocsájtott verzióban érhető el, hamarosan kiírásra kerül a végleges verzió.